Uw apotheker(s):

mw. M.I.B. de Rooij-Duran, mw. M.J. Olivera Mayor

Tel: 010 293 14 40

Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: op werkdagen in de middag tot begin van de avond.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 010 293 1440!

Spreekuren
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Spreekuur: iedere maandag van 14.00 tot 17.00 uur. 

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek

Voorlichtingsbijeenkomst
Jaarlijks organiseert Service Apotheek Pendrecht een voorlichtingsbijeenkomst voor cliënten over het gebruik van medicatie bij een bepaalde aandoening. De afgelopen jaren zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: hoofdpijn, osteoporose, eczeem, diabetes, COPD en reuma.
Ook dit jaar zullen we een voorlichtingsbijeenkomst houden. Het onderwerp zal zijn Ramadan en medicijnen. Deze voorlichtingsbijeenkomst zal plaatsvinden enkele weken voor de start van de Ramadan. De exacte datum zullen wij ruim van te voren kenbaar maken via posters in de apotheek en in de wijk. Het kan ook zijn dat u hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangt.

Servicedag
Regelmatig organiseert Service Apotheek Pendrecht een metercontroledag. Wij controleren dan de staat van uw meter en/of insulinepen en u krijgt allerlei tips over het gebruik en het onderhoud. Zo nodig wordt de meter schoongemaakt of vervangen. Ons advies is om een keer per jaar uw meter en/of insulinepen te laten controleren. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u hiervoor een persoonlijke uitnodiging in de maand november.