Uw apotheker(s):

mw. M.I.B. de Rooij-Duran, mw. M.J. Olivera Mayor

Tel: 010 293 14 40

Services

 

Voorlichtingsbijeenkomst
Als gebruiker van medicatie bij huidklachten, nodig ik u graag uit voor de informatiebijeenkomst “Behandeling van Eczeem en Psoriasis”.

Omdat ik mij als apotheker betrokken voel bij de begeleiding van u als patiënt, wil ik u graag verder informeren over de huidklachten en de behandeling daarvan. In de presentatie spreek ik over het ziektebeloop, de medicatie, meest voorkomende bijwerkingen en de rol van de apotheek. Ook zal er gelegenheid zijn om kennis te maken met de beschikbare basiscrèmes.

De informatiebijeenkomst wordt u gratis aangeboden en het staat u natuurlijk vrij een introducé mee te nemen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 mei 2014  op de volgende locatie:

Locatie Darthuizen
Adres Rijksstraatweg 315 in Leersum
Aanvang 19.30 uur (duur +/- 1,5 uur)

Ik hoop van harte u tijdens deze informatiebijeenkomst te mogen begroeten.

Voor deze uitnodiging hebben wij een selectie gemaakt van cliënten die zalven en crèmes voor eczeemklachten of psoriasis gebruiken. Mocht u de medicatie voor een andere indicatie gebruiken en/of u stelt geen prijs op deze uitnodiging, dan mag u deze brief als niet verzonden beschouwen.

Graag verneem ik zo spoedig mogelijk of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan telefonisch, per e-mail of in de apotheek.

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: Van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 tot 12.30 uur. 
Wij staan ook klaar voor spoedbezorgingen. Dit is tussen 16.30 en 18.30 uur.  


Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0343 45 38 55 of info@apotheekdedrielelien.nl.

Gratis inloopspreekuur
Iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur. 

Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt van 17 februari t/m 28 maart 2014. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek. Op basis van de definitieve testresultaten wordt u vervolgens verder geadviseerd. Check op de website op welke dagen u bij ons terecht kunt.