Uw apotheker(s):

mw. M.I.B. de Rooij-Duran, mw. M.J. Olivera Mayor

Tel: 010 293 14 40

Online herhaalservice

 

 
Inspelen op uw gemak en verzekerd zijn van de betrouwbaarheid en de deskundigheid van uw eigen apotheek? Speciaal voor mensen die chronisch medicijnen gebruiken, bieden wij een gratis dienst aan: de Herhaalservice.

Deze herhaalservice biedt een groot aantal voordelen.

  • Het grootste voordeel is gemak. Met de herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek er niet meer bij.
  • Uw bestelling voor (herhaal-)medicatie wordt door uw eigen Service Apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, geneesmiddelen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen Service Apotheek.
  • Gebruikt u verschillende medicijnen, dan worden deze gelijkgetrokken, zodat uw medicijnen in één bestelling klaargezet worden. U hoeft dus minder vaak naar de apotheek te komen.
  • U heeft ook geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de Online Herhaalservice, dient u zich eerst te registreren. Vanwege privacy-wetgeving is het niet mogelijk uw medicatiegegevens in te zien zonder een beveiligde login. 

Klik hier om een account aan te maken en u aan te melden voor de Online Herhaalservice. 

Geen internet?
Wanneer u geen beschikking heeft over internet, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Herhaalservice.
Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers op telefoon 010 – 293 14 40 of klik hier om u aan te melden voor de herhaalservice en vermeld in het onderwerp van uw mail 'aanmelding herhaalservice'.